Меблі для дитячої кімнати

Діти − це безцінний подарунок долі для їхніх батьків.

Діти − це безцінний подарунок долі для їхніх батьків. Тому все мами й тата мріють, щоб їх чадо ні в чому не бідувало, і в нього були тільки кращі речі. Це стосується й дитячої кімнати. Важлив, що навіть вирішує роль в інтер'єрі кімнати відіграє, звичайно ж, меблі. У радянські часи вона не відрізнялася своєю оригінальністю. У вітальнях, спальнях і дитячих кімнатах ставилася практично однакова, нічим не відмінна друг від друга меблі, але сьогодні її можна з легкістю підібрати для будь-якого інтер'єру.

У магазинах можна вибрати меблі для дитячої кімнати на будь-який смак, також можна виготовити бажану під замовлення. Сьогодні з легкістю можна підібрати дитячі меблі будь-якого розміру, необхідної конструкції й у будь-якій колірній гамі. Зараз з'явився поділ на меблі для хлопчиків і дівчинок, а також на підліткову й зовсім дитячу. Сьогодні, особливо популярними стали ліжка у два яруси, ліжка у вигляді машин або кораблів, меблі в казковому стилі або відбиваюча улюблений мультфільм, різноманітні комп'ютерні столи, вбудовані шафи. Завдяки такому великому вибору з'явилася відмінна можливість максимум забезпечити комфортність і безпека в дитячій кімнаті, створити багато простору для ігор і відпочинку, а також незабутню атмосферу й почуття щастя.

При покупці меблів для дитячої, необхідно керуватися наступними радами. Здобувати її необхідно тільки у відомих і перевірених виробників. Великі фабрики дорожать своєю репутацією, тому проходять контроль якості. Меблі повинна виготовлятися з екологічно чистих матеріалів і пройти сертифікацію. Особлива увага необхідно звернути на екземпляри, які проводяться в азіатських країнах, причиною є використання спеціального клею, містить велика кількість шкідливих для здоров'я формальдегідних смол. При покупці дитячих меблів важливо звертати увагу на відсутність гострих виступів, кутів і граней. Колірна гама повинна не тільки підходити уводити, увести до ладу загальному стилю кімнати, але й відбивати темперамент дитини. Кожний колір несе в собі конкретне психологічне навантаження. Активним і неспокійним дітям краще не купувати меблі яскравих, дратівливих квітів, наприклад, жовтогарячого, жовтого або червоного.

Таким чином, при розміщенні меблів у дитячій кімнаті, необхідно враховувати не тільки її красу й колірну гаму, але й безпека, міцність конструкції і якість сировини.